×
Tuesday, December 5, 2023

Какво е SEO и как се прави класиране на сайт в Google? - Cross.bg

Last updated Friday, November 17, 2023 05:02 ET , Source: NewsService

/КРОСС/ Какво е SEO оптимизацията?

Search Engine Optimization или СЕО оптимизация на уебсайт са комплекс от практики и стратегии, които имат за цел да подобрят видимостта на уебсайта ви в търсачките и да увеличат приходите ви от него. Това се прави от хора наричани SEO оптимизатори или от цели SEO фирми.

Основната цел на SEO е да увеличи трафика към уебсайта ви чрез подобряване на класирането му за подходящи заявки за търсене, така наречените "ключови думи".

СЕО е ключов аспект от онлайн маркетинга и управлението на уеб сайтовете. SEO-то включва проучването за ключови думи и избора само на правилните такива, по които да се работи. Това е идентифицирането на думи и фрази, които са свързани с вашия бизнес и е много вероятно потенциалните клиенти да ги изписват в Google, когато търсят определена услуга или продукт.

Важно ли е да се прави СЕО оптимизация?

Да, това е много важно за вашия бизнес. Ако сайтът ви излиза един от първите в търсачките, ще бъде много по-печеливш за вас. Ако сайта ви е добре класиран и излиза в първите десет резултата в търсачките, имате около 30-40% вероятност за посещение на вашия сайт от търсещия. Ако пък е от първите пет резултата, посещенията ще са до 70% от общия брой търсения за конкретната дума за търсене. А знаете ли, че има търсения в Google.bg със стотици хиляди търсения месечно?

Търсачките непрекъснато актуализират алгоритмите си за търсене и затова е нужно СЕО да е непрекъснат процес. Инвестирането в СЕО оптимизация може само да ви даде...Read Full Story: https://news.google.com/rss/articles/CBMiN2h0dHBzOi8vd3d3LmNyb3NzLmJnL3NhaWl0YS1zYWlpdG92ZS1zYWlpdC0xNzMzMTA5Lmh0bWzSAQA?oc=5

Your content is great. However, if any of the content contained herein violates any rights of yours, including those of copyright, please contact us immediately by e-mail at media[@]kissrpr.com.